Would you like to work with us to create
the next generation of restaurants using cooking robots??
Advantages of Restaurant x Robot
Increased kitchen productivity
Standardization of operations
Reproduction and stabilization of
deliciousness
Elimination of kitchen manpower
shortage
Development_01
Combine your ideas with robots to create
a new type of business
Case study 01
Pronto Corporation has introduced the world’s first automatic pasta cooking robot “P-Robo” and started operation of a new business model “Evino Spaghetti” by Pronto Corporation.
P-Robo, the world’s first automatic pasta cooking robot, will be introduced and begin operation at “Ebino Spaghetti,” a new business model to be opened by Pronto Corporation on June 30, 2022 (Thursday) in Marunouchi Building, Tokyo.
Compared to conventional stores, the new system is expected to reduce the number of workers by one to two, creating a new workforce in the food industry, which is facing a labor shortage.
In addition, with Corona now, we will support safer store operations by helping to avoid kitchen contamination.
TechMagic will continue to utilize technology to solve labor shortage and human resource development issues in the food industry, aiming to realize a sustainable food infrastructure.
Saving 1-2 workers compared to conventional stores
Creation of new labor force
Avoiding kitchen densification
Solves labor shortage in the food industry
Solve human resource development issues in the food industry, etc.
Realization of sustainable food infrastructure
Introduction Process of Cooking and Business Robots
A case study of a company
- 1.Initial discussion
- |
- 2.introduction decision
- |
- 3.verification of principle
- |
- 4.Contract Agreement
- |
- 5.preparation for operation
- |
- 6.maintenance
Would you like to develop a next-generation business type using cooking robots?
Development_02
About TechMagic's Robotic Proposal
If you are interested in TechMagic's robotic proposal,
please feel free to contact us!
oh my DOT
Spicy Noodle Specialty Restaurant
Experience the "fun of choosing" your favorite flavor from more than 525 choices of 10 types of "soup DOT" and 3 types of noodles.
Oh my DOT" is a noodle soup restaurant where customers can enjoy their own favorite flavor by combining a unique soup called "soup DOT", noodles, and toppings. While ramen shops, pasta shops, udon noodle shops, and other noodle shops have traditionally specialized in different types of noodles, "oh my DOT" proposes a new type of noodle, soup noodle, in which both the soup and the noodles play a leading role. The combination of soup and noodle is beyond the existing customization framework, allowing customers to experience the fun and deliciousness of choice.
Scheduled To Open In April 2023
Chinese Restaurant Business Type
This is a Chinese restaurant that mainly serves stir-fried dishes.
Using a high-heat-power rotary induction cooktop, the restaurant offers exquisite cooking with artisanal techniques, such as stir-frying and even cooking, which are important in Chinese cuisine. This allows for a stable supply of artisan-less, high quality food, and eliminates concerns about human resource shortages and physical strength.
Introduction Process of Cooking and Business Robots
A case study of a company
1. Initial discussion
You will consider the type of business that will utilize the automation solution (cooking robot) owned by Techmagic.
2. introduction decision
We present the cost, size, delivery date, etc., and the client makes the initial decision to introduce the robot. 3.
3. verification of principle
Based on the agreed contents, we will conduct a cooking verification between the customer's foodstuff and the robot.
4. Contract Agreement
Based on the verification, we conclude a contract and start manufacturing the robot.
5. preparation for operation
After the robot is installed in the customer's store/facility, we perform the initial setup and final confirmation for full operation.
6. maintenance
We will provide on-site and off-site support.
調理ロボット・業務ロボットの導入プロセス
既存製品の場合
1. 初期議論
どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。
2. 現場課題抽出
どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。
3. ご提案
どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。
4. 原理検証
どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。/施設に導入する契約を締結します。
5. 製品製造
お客様の店舗/施設に導入する製品の製造、組み立て、搬入をします。
6. 導入
お客様の店舗/どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。
7. 店舗運営
お客様の店舗/どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。どんなことをするのか、説明文を頂きたいです。
フランチャイズオーナー選考のプロセス
1. 説明会ご参加
フランチャイズ経営・業態の特徴などをご説明します。
2. 加盟相談
オーナー募集担当によるご用意できる資金、事業への参加者・協力者等を確認します。
3. 契約の要点と概説の説明
フランチャイズシステムについてご説明します。
4. 加盟申込
フランチャイズ申込書を提出していただきます。
5. 面談・審査
フランチャイズ経営に対するご理解と同意を再度確認させて頂きます。
6. フランチャイズ契約のご説明
契約内容を1項目ずつご説明します。
7. フランチャイズ契約の締結
契約内容を十分にご検討いただいた上で、フランチャイズ契約を締結します。契約時必要資金をお支払いいただきます。
8. 店舗工事
設計をご確認の上、施工します。
9. オープン前開店準備
店舗スタッフの募集・採用・教育、保健所検査などをご準備いただきます。
10. オープンセレモニー
オープンセレモニーを経て店舗オープンとなります。